Home | JSP | EJB | JDBC | Java Servlets | WAP  | Free JSP Hosting  | Spring Framework | Web Services | BioInformatics | Java Server Faces | Jboss 3.0 tutorial | Hibernate 3.0 | XML

Tutorial Categories: Ajax | Articles | JSP | Bioinformatics | Database | Free Books | Hibernate | J2EE | J2ME | Java | JavaScript | JDBC | JMS | Linux | MS Technology | PHP | RMI | Web-Services | Servlets | Struts | UML

Features

Struts Tutorials
*Stuts TOC
*Apache Struts Introduction
* Struts Controller
* Struts Action Class
* Struts ActionFrom Class
* Using Struts HTML Tags
*Struts Validator Framework    
*Client Side Address Validation    
*Struts Tiles
*tiles-defs.xml
*Struts DynaActionForm
*Struts File Upload
*Struts DataSource
*AGGREGATING ACTIONS
*Internationalization
Struts Resources
*Struts Books
*Struts Articles
*Struts Frameworks
*Struts IDE
*Struts Links
*Struts Presentations
*Struts Projects
*Struts Software
*Other Struts Tutorial
Visit Forum! Post Questions!
Jobs At RoseIndia.net!

Have tutorials?
Add your tutorial to our Java Resource and get tons of hits.

We offer free hosting for your tutorials. and exposure for thousands of readers. drop a mail
roseindia_net@yahoo.com
 
   

 
Join For Newsletter

Powered by groups.yahoo.com
Visit Group! Post Questions!

Common Interview Questions Page - 8

                         

Question: 53. Describe what would be an ideal working environment? Or what kind of a work environment are you comfortable in working? 
Answer:
An environment that provides me a chance to use and enhance my skills for the betterment of the organization. The organization should also provide an open communication environment among team members. 

Question: 54. What are your short-term goals? 
Answer: 
My short-term goal is to find a good job with an ideal profile in a company that moves forward with a better future perspective. 

Question: 55. What is your long-range objective? Or what are your long-term goals? 
Answer:
I have divided my long-term goals into different segments as short term objective as it will easy to achieve. My short term goal is to get a good job in a company that provides better opportunity to grow professionally as well as personally. 

Question: 56. How do you evaluate success?
Answer: Its measurement is different for everyone but to me success means achieving your goals whether in short term or long term with complete dedication and hard work. Success should be measured through satisfaction though not complete fulfillment. However, success depends on level of performance.   

Question: 57. What do you think it takes to be successful in this career?
Answer: Hard work and complete dedication in achieving career objectives makes one successful.  

Question: 58. What decision have you most regretted? 
Answer:
Be fare and honest in answering this question. If you did something that you regret now, then explain but also mention that you have learnt from that mistake. Even you can also say that you take life as its comes and never regret for anything as mistakes are a part of life and one should always learn to never repeat the same one.  

Question: 59. Have you been involved in any extracurricular or volunteer activities while at university or college?
Answer:
Describe all kinds of extracurricular activities you have participated and focus on how these helped in improve your personality.  

Question: 60. What qualities do you look for in a boss?
Answer:
One should be positive and give a universal answer that is common like a sense of humor, fair, helpful, encouraging and obviously excellent managerial skill. 

Question: 61. If you were hiring a person for this job, what would you look for? 
Answer: Just give a common answer with characteristics like hardworking, innovative, problem solving skill and above all a team player. 

Question: 62. What has disappointed you about a job?
Answer:
Don’t be specific about any negative aspect rather relate it with your ability and company’s performance. You can also mention areas like less challenge, lesser growth rate that decreases individual responsibility etc. 

Question: 63. Tell me about a problem you had with a supervisor?
Answer:
It’s a question to test you whether you speak anything wrong of the boss. If you point out anything, it may drag you into trouble as far interview is concerned. So be positive and say that there was not such thing between my supervisor and me. 

Question: 64. Tell me about a time when you helped resolve a dispute?
Answer: While answering this question, choose any specific incident and focus on the steps you have taken in solving rather than the main problem. 

Question: 65. Do you have a sense of humor or do you take yourself too seriously? 
Answer:
Laughter lightens heart and is necessary for making a tension free atmosphere. As professional life is full of pressure and success depends on how you handle pressure, humor or laughter is essential and so I also enjoy these moments.  

                         

Ask programming questions?

 

 

Add This Tutorial To:
  Del.icio.us   Digg   Google   Spurl   Blink   Furl   Simpy   Y! MyWeb 

Current Comments

1 comments so far (post your own) View All Comments Latest 10 Comments:

Really a nice bunch of articles and are helpful for all. Thanks

Posted by Dev on Wednesday, 01.24.07 @ 09:34am | #4227

Useful Links
  JDO Tutorials
  EAI Articles
  Struts Tutorials
  Java Tutorials
  Java Certification

Tell A Friend
Your Friend Name
Search Tutorials

 

 
 
Browse all Java Tutorials
Java JSP Struts Servlets Hibernate XML
Ajax JDBC EJB MySQL JavaScript JSF
Maven2 Tutorial JEE5 Tutorial Java Threading Tutorial Photoshop Tutorials Linux Technology
Technology Revolutions Eclipse Spring Tutorial Bioinformatics Tutorials Tools SQL
 

Home | JSP | EJB | JDBC | Java Servlets | WAP  | Free JSP Hosting  | Search Engine | News Archive | Jboss 3.0 tutorial | Free Linux CD's | Forum | Blogs

About Us | Advertising On RoseIndia.net

Send your comments, Suggestions or Queries regarding this site at roseindia_net@yahoo.com.

Copyright 2007. All rights reserved.

          [an error occurred while processing this directive]