Home | JSP | EJB | JDBC | Java Servlets | WAP  | Free JSP Hosting  | Spring Framework | Web Services | BioInformatics | Java Server Faces | Jboss 3.0 tutorial | Hibernate 3.0 | XML

Tutorial Categories: Ajax | Articles | JSP | Bioinformatics | Database | Free Books | Hibernate | J2EE | J2ME | Java | JavaScript | JDBC | JMS | Linux | MS Technology | PHP | RMI | Web-Services | Servlets | Struts | UML

Features

Struts Tutorials
*Stuts TOC
*Apache Struts Introduction
* Struts Controller
* Struts Action Class
* Struts ActionFrom Class
* Using Struts HTML Tags
*Struts Validator Framework    
*Client Side Address Validation    
*Struts Tiles
*tiles-defs.xml
*Struts DynaActionForm
*Struts File Upload
*Struts DataSource
*AGGREGATING ACTIONS
*Internationalization
Struts Resources
*Struts Books
*Struts Articles
*Struts Frameworks
*Struts IDE
*Struts Links
*Struts Presentations
*Struts Projects
*Struts Software
*Other Struts Tutorial
Visit Forum! Post Questions!
Jobs At RoseIndia.net!

Have tutorials?
Add your tutorial to our Java Resource and get tons of hits.

We offer free hosting for your tutorials. and exposure for thousands of readers. drop a mail
roseindia_net@yahoo.com
 
   

 
Join For Newsletter

Powered by groups.yahoo.com
Visit Group! Post Questions!

Common Interview Questions Page - 11

                         

Question: 90. Do you consider yourself organized? And do you manage your time well?
Answer:
Here you have to proof your skills regarding time and task management. You can answer that you manage your time very well by completing your project before schedule. Also mention any project that you have completed in time and can tell the interviewer about your performance reviews in the previous job. 

Question: 91. What can you do for us that someone else cannot do? 
Answer: 
Again this question offers you a chance to present your USP. So it becomes important for you to understand the details of the job and give an answer that should reflect your skills and experience. Try to mention every aspect of your academics experience, achievements and responsibilities in your conversation, as the interviewer may not have caught all the information. 

Question: 92. Do you prefer to work with others or on your own?
Answer:
You have to first understand the requirements of the job and answer should be accordingly to convince the interviewer that you are appropriate for the job. If the job demands teamwork then you should enjoy working with others and if you have to do any kind of individual work like data entry, then you might be enjoy work on your own. However, a good answer can be that you enjoy both working in a team with complete co-operation and also enjoy doing my part of the project individually. You can give an example of your previous job. 

Question: 93. Have you ever had to work closely with a person you didn't get along with? How did you handle the situation? 
Answer:
The main intention of the interviewer that you are able to put all personal difference aside and give only priorities to work. Here you should show your flexible nature and can get along with anybody to make the work done. Give also some of your previous work related example. 

Question: 94. Why do you want to become a supervisor? 
Answer:
The best answer might be that you want to grow yourself professionally and personally also want to build a team in which you will be able to share your ideas and experience with others for better performance. 

Question: 95. How would you evaluate your present organization? 
Answer:
Explain the valuable experience you have gained from the previous or present organization. Never mention anything negative otherwise the interviewer will assume that you were not loyal to the previous farm and can continue with this kind of attitude. 

Question: 96.What are you doing, or what have you done to reach your career objectives? 
Answer:
Talk about all kinds of academics and training programs that you’re doing for shaping your career.  

Question: 97. Are you a good supervisor or team leader? 
Answer:
Yes, my co-workers and team members like me respect me for my contribution and so I guess that I am a good supervisor/team leader. 

Question: 98. If you could start again, what would you do differently?
Answer:
Here self-revealing is not important. 
Example - Though everyone wants to make some changes but I think, I have learnt a lot from all of my mistakes and hope can use my experience in prospect. 

Question: 99. How would you RATE me as an interviewer?
Answer:
You should answer this in a friendly manner. This question is to measure how you react under pressure. You should repeat this question with a smile and may say calmly that it is one of the tough interview you have ever been attain with some different kinds of questions but I think I have succeed in this. 

Question: 100. What is your salary history? Do you expect that pattern to continue? 
Answer:
Here you have to describe the salary structure of your last organization and the percentage of increment that you had got at the end of the term. Also mention that increment depends on the overall performance and the extra responsibilities that one bears. However, every company should provide excellent reward to its employees for their committed effort.

You can also explain the negative aspects or drawbacks of the previous company's salary structure that forced you to look for a better company where I will be rewarded according to my performance.

                         

Ask programming questions?

 

 

Add This Tutorial To:
  Del.icio.us   Digg   Google   Spurl   Blink   Furl   Simpy   Y! MyWeb 

Current Comments

10 comments so far (post your own) View All Comments Latest 10 Comments:

System Administrator Interview Questions, Interviewquestions Common

Posted by Gite on Tuesday, 09.8.09 @ 22:52pm | #90706

please send me the interview questions

Posted by bibek on Monday, 08.31.09 @ 11:48am | #90444

I NEED MORE QUESTIONS AND ANSWER

Posted by VINEESH BABU on Tuesday, 06.23.09 @ 10:07am | #88731

I NEED MORE QUESTIONS AND ANSWER

Posted by VINEESH BABU on Tuesday, 06.23.09 @ 10:06am | #88730

I NEED MORE QUESTIONS AND ANSWER

Posted by VINEESH BABU on Tuesday, 06.23.09 @ 10:03am | #88729

pleasee sent me questions and answer for my title that given above,

Posted by VINEESH BABU on Tuesday, 06.23.09 @ 09:55am | #88728

Hi,

Could you please provide me questionaries for System Administartor?

Thanks

Posted by Madhu Sudan Singh on Monday, 05.18.09 @ 13:05pm | #87784

i want to interview question and answer for system administr plz

Posted by manouwar on Friday, 01.9.09 @ 23:50pm | #83687

can send me system administrator interview questions

Posted by srinivas on Tuesday, 09.9.08 @ 16:16pm | #78276

Hi,
Please send some System Administrator & Network Administrator Intervew Question.

Thanks
Mohammad Sajid

Posted by Mohammad Sajid on Friday, 11.30.07 @ 11:22am | #40964

Useful Links
  JDO Tutorials
  EAI Articles
  Struts Tutorials
  Java Tutorials
  Java Certification

Tell A Friend
Your Friend Name
Search Tutorials

 

 
 
Browse all Java Tutorials
Java JSP Struts Servlets Hibernate XML
Ajax JDBC EJB MySQL JavaScript JSF
Maven2 Tutorial JEE5 Tutorial Java Threading Tutorial Photoshop Tutorials Linux Technology
Technology Revolutions Eclipse Spring Tutorial Bioinformatics Tutorials Tools SQL
 

Home | JSP | EJB | JDBC | Java Servlets | WAP  | Free JSP Hosting  | Search Engine | News Archive | Jboss 3.0 tutorial | Free Linux CD's | Forum | Blogs

About Us | Advertising On RoseIndia.net

Send your comments, Suggestions or Queries regarding this site at roseindia_net@yahoo.com.

Copyright 2007. All rights reserved.

          [an error occurred while processing this directive]